Разкриваме тайната на сигурния и щастлив дом

Разкриваме тайната на сигурния и щастлив дом

Какво означава един дом да е щастлив? Да е уютен? Да е удобен? Да е модерен? Да е изпълнен с детски смях и семейна хармония?

Всяко едно от тези неща е вярно, но за да бъде един дом щастлив, той трябва да е защитен. Защото когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна тема от сигурността.

Какво всъщност е сигурността? Наред с безопасността, много важен аспект е и застраховката. За съжаление много хора все още я пренебрегват, но истината е, че тя предлага значителни предимства и е важен елемент в осигуряването на финансова стабилност и спокойствие.

И сега идва следващият въпрос - каква застраховка да избера?
Нашият избор и съвет е да се доверите на застраховател, който се е доказал с името си с годините и който може да предложи и бонус към застраховката. А именно - „Бонус дом+” на „Булстрад“.

С какво застраховката „Бонус дом+”  е различна?
Тя е предназначена както за имоти, така и за движимо имущество, намиращо се в жилището, дори и соларна инсталация за собствени нужди на застрахования. Наред с това полицата покрива най-често срещаните непредвидени събития, като пожар, наводнение, земетресение, късо съединение или токов удар, кражба и щети от влизане с взлом или при опит за такова.

Едно от най-големите предимства на застраховката на имот е, че предоставя финансова сигурност за собствениците. Полицата предлага покритие – за загуба на доход от наем, разходи за отключване на брава и за издаване на документи. Плащат се и вреди причинени от домашен любимец и дори злополука на самия него.

Сключването на застраховката става лесно и бързо, според индивидуалните нужди и изисквания на собственика, без самоучастие или попълване на въпросник и предварителен оглед. По този начин клиентите са минимално ангажирани с организацията.

Освен това, “Бонус дом+” може да се плати еднократно или на четири равни разсрочени вноски, без допълнително оскъпяване.

Обичайно застраховката се сключва за 1 година, но може да се договори и по-дълъг срок. Застрахователното покритие започва след плащане на премията или при внасянето на първата вноска при разсрочен избор.

Или казано с две думи: Бонусът на “Бонус дом+” е спокойствие, финансова сигурност и комфорт. Всичко, от което едно семейство има нужда!

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...