Прости трикове за организация на антрето

Дори и най-малкото пространство се променя  

2883

Независимо дали живеете в къща или апартамент, организираният и приветлив коридор е много важен. Освен, че това ще създаде много приятно впечатление във вашите гости, ще може да подредите и всички ежедневни за излизане неща. Вижте кои са най-важните компоненти за перфектното малко антре.

5 решения за повече място в коридораКак може да превърнем кородора в по – стилно, красиво и комфортно помещение

Шкаф за обувки

Приберете всички обувки в шкаф. Така ще спестите място на пода около входната врата и със сигурност малкото пространство ще изглежда много по – подредено и организирано. Ако коридорът е много малък или тесен, сложете вися шкаф.

Как да променим вида на коридораИдеи, които вдъхновяват  

Закачалки

Ако имате деца, инсталирайте интересни закачалки, на които да слагат чантите си. Вариант е те да бъдат различни по цвят за всяко дете или дори да ги персонализирате. Ако се притеснявате, че ще изцапат стената, сложете тапет или дървен параван. 

Място за дребните неща

Ключове, телефони, дребни монети. За тях никога няма място. Ако сложите обаче малки дизайнерски купички, лесно ще организирате пространството и няма да се чудите къде сте оставили ключа.

Табло за съобщения

С подобна дъска ще внесете свеж ретро стил и ще организирате семейството. Направете списък със задачите на децата, пишете продуктите за пазар, оставяйте съобщения. Дори може да използвате дъската, за да закачате ключовете.

Кошници

Ако нямате възможност за рафтове, сложете плетени кошници за ежедневните вещи  торбите за пазар, поводника на кучето, шал или ръкавици…Освен че е много полезен, подобен аксесоар ще добави естетика в дома ви.

 

Мебели за коридораОбърнете внимание на входното помещение
Сподели: