Промяна на интериора, без да харчите куп пари

Промяна на интериора, без да харчите куп пари
Източник: pexels.com

В началото на новия сезон жадувате ли за промяна? Сега е идеалното време да преобразите жилището си, при това, без да харчите твърде много. Да започваме.

Пълна промяна на кухнята с малко пари

Много от нас ги очакват ремонти вкъщи това лято. Каквато и страхотна идея обаче да имате, нейното осъществяване ще за...

31/05/2016

Започнете с пребоядисване

Пребоядисването на стените е най-лесният и най-евтиният начин да направите една стая да изглежда напълно нова. Уверете се, че сте извадили цветовете, които харесвате, преди да боядисате цялата стая. Като алтернатива можете също да добавите забавна стенопис или акцентираща стена за допълнителен ефект.

4 стъпки за промяна на дома

Боядисайте фасадата Тухлената фасада придобива съвсем различен вид със свежа бежова боя. Скучната бяла врата придоби...

14/03/2016

Пренаредете мебелите

Боядисването на стени е евтино, но отнема време и усилия. Ако нямате търпение за такъв проект, все пак можете да разкрасите интериора си, като просто пренаредите мебелите.

Създаейте свое собствено изкуство

Един дом не е  пълноценен без изкуство. И не, не е задължително да излизате и да купувате най-скъпото изкуство, за да подобрите интериора си. Можете да купите стари броеве на модни списания, да сложите интересни колажи и воала - имате единствено по рода си шикозно произведение на изкуството. Като алтернатива, ако се чувствате особено артистични, можете да опитате да създадете свое собствено изкуство.

 

Купете мебели втора употреба

Втора ръка мебели са голяма находак ки могат а бъдат очарователен домашен декор. А намалените цени са черешката на тортата.

Пребоядисайте мебели

С боя и четка може да съживите скучния скрин или да промените до неузнаваемост секцията у дома.

Сложете стълба

Дървената стълба е евтина, но функционална част от домашния декор, от която вашият апартамент се нуждае. Можете да увиете мигащи светлини и гирлянди от цветя около краката и да използвате стъпалата като рафтове за показване на дреболии.

Заложете на декоративни възглавници

Няма нужда да купувате нов диван, за да промените хола. Можете да въведете живи цветове и текстури с комплект нови декоративни възглавници. Същото важи и за вашето легло.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...