Нямате антре? Направете си фалшиво

Нямате антре? Направете си фалшиво

Всички сме чували за думите "Първото впечатление остава завинаги". Това твърдение е реално не само при запознанство с определен човек, но и дори когато става въпрос за украса на дома. Коридорът е именно помещението, което задава тона на останалата част от къщата. Ето защо е важно да му придадете неповторим чар и излъчване.

Мебели за коридора

Вече ви представихме някои основни правила и съвети при обзавеждане на коридора. Както стана ясно малките и функциона...

15/04/2016

Какво да направим обаче, ако не разполагаме с ясно обособен коридор и как да зонираме пространството така, че да имаме плавен преход от входа към стаите? Ето няколко идеи за оформяне на антре, дори да няма такова.

Сложете тясна маса - конзола

Идеи за малкия коридор

Коридорът е едно от помещенията у дома, което оставяме последно когато ремонтираме или обзавеждаме. Това място обаче ...

12/11/2022

Един класически начин да отделите входа е като сложите тясна маса - конзола. Тя създава визуално идеята за коридор и може да подредите отгоре аксесоари, да закачите огледало….

Добавете красив декор

Независимо дали сте минималист, за който е достатъчна и обикновена ваза и две - три рамки, или максималист, който вярва, че трябва по много от всичко, вашият фалшив вход със сигурност ще има нужда от няколко аксесоара.

Създайте галерия на стената

Ако искате да влеете малко повече лично излъчване, закачете от любимите си снимки или малки картини.

Помислете за място за багаж

Възползвайте се от празното пространство до вратата и поставете там кошници или шкафове, в които могат да държите различни вещи - от списания до ключове и малки бижута.

Инвестирайте в мултифункционални мебели

Един хитър начин да сложите място за съхранение е чрез мултифункционални мебели, например пейка с пространство отдолу за кошници или кошове.

Монтирайте куки

Ако нямате кошници или многофункционални мебели, можете да монтирате куки на стената, за да закачите чадърите или чантите си. Куките са чудесно пространство за пестене на място.

Осигурете малко пространство за сядане

Малка пейка или стол са винаги добро решение за коридора. Може да седнете, за да събуете или обуете обувките, са метнете палтото, а отдолу да държите кош за аксесоарите, например.

Идеи за декорация на малкото антре

Антрето обикновено е най-прeтрупаната част на дома – обувки, връхни дрехи, шапки, чадъри, купища с ключове и др...

22/07/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...