Модерните фуги – свежи идеи за стилен дом

С тях жилището придобива различен, уникален вид

5267

Последните тенденции в модата са в сфера, която би изненадала много от вас. Причината е, че рядко обръщаме внимание на малките детайли в инетриора на дома, а именно те са тези, които придават завършен вид и определено настроение в помещението.

Швейцарската марка Sika® представиха на българския пазар богато разнообразие от цветове за фуги, които се отличават с високо качество на продукта, еластичност и устойчивост. Sika® Bulgaria стартираха кампанията „Всичко е цветочно!“, в която показват на потребителите различни варианти за комбинация на фуги и стилове. Цветовете са нежни и изключително приятни, а домът наистина придобива различен, уникален вид!

Ето няколко практични идеи, с които да направите дома си стилен, уютен и завършен до най-малкия детайл.

Ако искате повече усещане за пространство, светлина и чистота, това може с лекота да се постигне, когато фугите са по-светли. Има различни нюанси, които могат да направят тези ефекти, например бели фуги, бежови или цвят „светла праскова“ на фугиращи смеси Sika®.

Също така фугиращите смеси на Sika® имат изключителна устойчивост на гъбички, плесен и висока степен на износоустойчивост.

Разчупете стереотипа и направете фугите по-тъмни, като подчертаете самите плочки, това придава и повече елегантност. Фугиращи смеси на Sika® имат невероятни цветове, като тъмно кафяво, черно, антрацит и др. Продуктът е изключително устойчив на напукване, така няма да се притеснявате, че в помещението ще се появят неприятни отвори по фугите, дори и при различни температурни амплитуди, което на практика ги прави изключително подходящи за тераси и външни помещения.

Създайте акценти в банята, терасата или друго помещение! Направете цвета на фугите различен от този на плочките, като с това може да придадете повече артистичност в помещението или ако се спрете на цвят в подходяща комбинация с интериора ще направите наистина фурор и ще бъдете дръзки и различни.

Швейцарската марка Sika® имат богата гама от цветове, която предлагат на пазара, с изключително качество на продукта.

 

Сега е моментът да направите дома модерен и стилен до всеки детайл!

Сподели: