Малки жилища с модерна визия

Те са изключително оригинални 

912

Организацията на малкото жилище изисква много креативност и гъвкаво мислене. Разбира се с плъзгащи се врати, скрити легла и високи рафтове, може да решите много проблеми, ни не винаги те ще ви дадат оптималния дизайн.

Това малко жилище крие големи тайниИли как на 16 кв.м да  разположим цял апартамент  

Представяме ви няколко съвета за обзавеждане на малко жилище в съвременен и модерен стил.

Принципът „всичко скрито“

12 идеи за всеки, който обитава малко жилищеПримерът от едно миниатюрно пространство в Ню Йорк  

В малката кухня не винаги е безопасно да имате отворени рафтове. Затова повечето от дизайнерите предлагат шкафове до тавана, обикновено в бяло, бежово или светло сиви нюанси. Те действат като склад, където можете да съхранявате чинии, чаши, прибори и много други. Елегантните, лакирани бели врати придават на цялостната среда чист и завършен вид.

 Прозрачност

Стъкло, акрилни и поликарбонатни мебели могат да дадат футуристично докосване на вашите стаи и са перфектното решение за стилни малки пространства.

 Семпла и елегантна зона за хранене

Тази U-образна кухня е пример за семплост и дори навява малко чувство за стерилност на помещението. Смесването на стомана, прозрачни материали и неутрални тонове я правят малко скучна, но същевременно супер стилна и елегантна. Цветя, саксии или цветни столове ще разчупят постранството и ще го освежат.

Придържайте се към естествените тонове

Сиво, кафяво, бежово, жълто и малко свежо зелено са изключително подходящи за малкото пространство. Те не „атакуват“ окото и същевременно не правят стаята скучна и еднообразна. 

Тапети със сребърни нишки

За да добавите романтика в стаята, заложете на елегантни тапети. Не е нужно да покривате цялата  стая, а само една стена, колона или зона. Шарки като цветя, клонки, дървета или геометрични фигури придават характер на стаята. 

Вижте още красиви предложения за обзавеждане на малкото жилище:

Тази къща струва по-малко от жилището виЕдин невероятен студентски проект
Сподели: