Kреативни идеи за съхранение на одеялата

Така ще бъдат винаги  под ръка

11027

Без значение от сезона, в по-хладните дни и вечери винаги е добра идея, ако имаме под ръка меко и топло одеяло. Днес могат да се намерят чудесни модели, които могат да се превърнат в част от декора. Или пък се чудите къде да ги приберете, за да бъдат под ръка, но да не се набиват на очи? Ето няколко идеи за съхранението на одеялата.

15 идеи как сами да направим аксесоари за съхранениеАко и вашият дом тъне в бъркотия, тази статия е за вас. Предлагаме ви 15 предложения за направа на аксесоари, с които лесно ще да въведете ред  

В голяма табуретка

20 идейни предложения за съхранениеKлючът към по-компактното и лесно съхранение се крие в някои  прости решене, които може да си направим и сами.

Голяма табуретка с място за съхранение може да бъде едновременно масичка, място, на което да вдигнете краката си или мини ракла за одеялата.

Телена кошница

Навийте одеялата си на руло и ги сложете в телена кошница. Дръжте я до дивана, за да е възможно най-удобна. Изберете одеяла с различни текстури и цветове, за да направите кошницата и част от декора.

Декоративна стълба

Одеялата не са само за комфорт: можете да ги използвате и като функционален декор, за да придадете на пространството малко уют и топлина. Закачени на стилна стълба ще изглеждат страхотно и ще можете лесно да вземете някое и да се наметнете когато ви е студено.

Кошница

Създайте уют хола си със сладка кошница. Сложете многоцветни одеяла, плетени на една кука и одеяла с различни текстури.

Кошници с капак

Тъканите кошници с капак никога няма да излязат от мода. Те изглеждат естествена и органична, но често са по-подредени от традиционните кошници, защото капаците пречат да видите какво има вътре. Ако не обичате да сгъвате одеялата си перфектно, това е страхотно решение за съхранение на одеяла за вас.

Винтидж ракла

Ако сте любители на ретро дизайна, това е за вас. Потърсете винтидж куфар или ракла и некат се превърне в чудесо място за съхранение на одеялата. 

8 идеи за съхранение в детската стаяЦветни и красиви предложения за всяка детска стая
Сподели: