Какво да избягвате в интериора на 2020 г.?

Бъдете в крак със случващото се

814

Модата се мени постоянно, а това важи с пълна сила и за интериорния дизайн. Това, което е било на мода тази година, дали ще бъде актуално и през 2020 г? Нека да видим какви съвети дават професионалистите пред InMyroom.

Какви са тенденциите при килимите?Бялото отново е на мода

Елементи в един и същи стил

Модерни тенденции в съвременния домВижте кои са актуалните тенденции за 21 век  

Смелите еклектични интериори вече са нещо нормално. „Чистите“ стилове започват да губят актуалност и през следващата година тази тенденция ще бъде за мебели, светлина и декор в различни стилове и епохи. Такъв интериор е "жив" - той отразява духа на собствениците и техния начин на живот.

Капитонирани мебели

Ако доскоро те бяха на мода, днес правят път на по – изчистените форми и модели, на минималистичния интериор с леко заоблени форми.

Завеси с волани

Те безвъзвратно си отидоха от модата и бяха заменени от завеси с прави и изчистени форми. Време е да кажете "не" на тежките материи и да приветствате по – светлите и леки материи и – коприна, органза, тюл.

Стенописи

По-добре е да замените гледките към каналите на Венеция или панорамата на брезовата горичка с ръчно рисувани пана. Сега на върха са ретро-щампи в стила на 70-те в пастелни или, обратно, дълбоки нюанси.

Плъзгащи се шкафове

Заменете ги с обикновени люлеещи се врати, изработени от боядисан МДФ или изберете матово стъкло.

Реплики

Бъдете индивидуалисти и изберете уникални мебели, не търсете масовката. Обиколете битпазари, антикварни магазини или потърсете местен майстор.

10 тенденции за интериора за есентаВижте цветовете и аксесоарите за есен/зима 2017  
Сподели: