Как да се възползваме оптимално от балкона

И да съхраняваме вещи на него  

1296

Имате малко жилище с малък балкон. А това често означава, че голяма част от вещите, за които не намираме място у дома, отиват там. Резултатът – балкон, превърнат в склад. Разбираме, че нямате алтернатива за тези вещи, но всъщност може да ги съхранявате там по много по-интелигентен и дискретен начин.

Идеи за остъкления балконПротивно на всички очаквания, той може да бъде една малка стилна част от дома

Ето няколко идеи за това, как може да се радвате на уютен балкон, но и да разполагате с място за багаж на него.

Пейка

Какво представлява френският балкон?Ние вече се готвим активно за пролетта, а вие?

Място за почивка и място за багаж. Възможно ли е? Да, ако сложите пейка с място за съхранение под нея. Дори и най – обикновения модел ще събере неподозирани количество вещи. Декорирайте с красива възглавница и никой няма и да си помисли, че удобното място за сядане всъщност е мини килер.

Масата

Ако балконът е толкова малък, че няма място за пейка, сложете маса - табуретка, която се отваря и може да държите по – рядко употребявани вещи в нея.

Офис

Мини офис е чудено решение за закрития балкон. Високите шкафове и бюро ще съберат много багаж.

За цветята

Фактът, че балконът е малък, не означава, че трябва да се лишавате от любимите си цветя. Просто ги разположете вертикално на палета.

Място и за колелото

За всички, които обичат да карат колело, съхранението му е голям проблем. Всъщност може да го закачите на терасата на големи куки, които може да намерите в специализираните магазини.

Аксесоари за балконаВижте няколко аксесоара, с които можем да направим терасата си удобен кът за почивка
Сподели: