Какво представлява френският балкон?

Какво представлява френският балкон?

Френският балкон често бива определян като панорамно остъкляване - когато прозорците заемат пространството от пода до тавана. Ако тази остъклена стена е полукръгла или изпъкнала навън - тази зона в помещението се нарича еркер.

Съвременните технологии позволяват да се реализират най-необичайни идеи в дизайна на френските балкони. Обикновено пред прозореца се слагат ажурни перила от метал, които се украсяват със саксии с цветя.

На практика на балкона не можете да прекарвате кой знае колко време, защото е малък. Но получавате съвършено успокояваща атмосфера и отлична възможност да се потопите в красота.

Френският балкон винаги е творчески направен. Той е украса на сградата.

Благодарение на изобилието от слънчева светлина растенията на балкона и в прилежащата стая растат в отлични условия.

Едно от преимуществата на френския балкон в апартамента е визуалното увеличение на пространството, отличното осветяване на дома и създаването на усещане за "въздух".

Панорамният вид от прозорците може да се скрие с помощта на щори на спускащи се щори, римски щори или пък прозрачна лека органза.

Френският балкон лесно се поддържа. Достатъчно е два пъти в годината да миете прозорците и вашето кътче спокойствие и красота ще бъде винаги в добро състояние.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...