Бюджетни идеи за луксозно изглеждащ дом

Трансформирайте дома си, без да изпразвате портфейла  

1037

Когато години наред проектираш скъпи и луксозни домове, знаеш кои са малките детайли, който променят интериора. Понякога дори и една картина може да окаже изключително въздействие и да накара и най – скучната стая да засияе.

Как да направите спалнята да изглежда по –луксознаВижте няколко прости правила, които ще променят помещението  

Ето защо, от HouseBeautiful се обръщат към дизайнерката Шерил Айзен от Ню Йорк, която споделя своите най-добри идеи за създаване на стилен интериор, без да се налага да похарчите куп пари.

Три е магическото число

20 впечатляващи луксозни бани Стил, ексцентризъм, впечатляващ интериор и лукс 

Триптих на стената ще добави моментално уау фактора на всяка стая. Картина от три части е много популярен стил и създава интерес.

Илюзия за по – голяма стая

Колкото по-голям е килимът, толкова по-голяма ще се усеща стаята. В комбинация с неутралната палитра и огледалата зад дивана, всяка малка стая ще удвои размера си.

По-малкото е повече

Вместо да запълвате рафтове с всякакви предмети, заложете на минимализъм. Няколко книги стоят чудесно заедно с високи вази, които изпълват пространството, без да го претрупват. Добавете и предмети с различна височина и цвят, за да придаде индивидуалност.

Бъдете смели

Всяка стая се нуждае от фокусна точка. Ако все още нямате такава, помислете за стена, която да привлече вниманието. Това може да е цвят, картина, а защо не и огромен плакат във фина рамка.

Текстури

За да разчупите скучната спалня, заложете на текстури. Текстилен тапет, изкуствена кожа на леглото, кадифени възглавници, работят в чудесен синхрон.

Естествена светлина

Ако се радваре на добре осветена стая, го подчертайте. Няколко големи огледала на стената ще бъдат много ефектен финиш, а възглавница в шеврон разчупва схемата.

Щипка еклектика

Дори да сте заклети почитатели на неутралната гама, не пропускайте да добавите малко интерес с помощта на колоритни аксесоари. Възглавница, одеяло, а защо не и цветно кресло ще направят стаята по свежа и ще добавят луксозно усещане.

Как да персонализирате стаята, ако разполагате с малък бюджетЛичният почерк е нещо много специално 
Сподели: