Как да направите спалнята да изглежда по –луксозна

Вижте няколко прости правила, които ще променят помещението  

7245

Ако мислите, че да имате добре изглеждаща спалня се нуждаете от скъпи мебели, грешите. Има няколко лесни стъпки, с които може да имате красиво, модерно и шикозно място за съм и почивка.

Чаршафи

Красивото спално бельо не само изглежда добре, но и със сигурнст ще направи съня ви по – добър.

Възглавници

Всеки луксозен хотел залага на плюшените възглавници, за да подчерате класата си. Ако не харесвате плюш, изберете материя и цветове според предпочитанията и интериора на спалнята. За да постигнете луксозен вид, заложете на поне по две възглавници от всяка страна на леглото.

Симетрия

Това е част от принципите на фън – шуй. Две еднакви нощни шкафчета с две лампи и две възглавници освен, че изглеждат добре, дават приток на енергия, здраве и хармония.

Пердета

За да си гарантирате добрия сън, изберете хубави пердета, които да скриват сутрешното слънце. Доверете се на професионалист при избора си, за да избере най-подходящия цвят и да ви посъветва за най-добрата за стаята материя.

Осветление

Нощната лампа освен, че е удобна при четене преди лягане или ако се събудите нощем, създава уютна атмосфера в стаята.

Килим

Не забравяйте и пода. Независимо дали изберете килим, черга или мокет, дали са от вълна или плетени, всеки един модел сам по себе си придава топлота на помещението.

Не само леглото е важно

Ако имате достатъчно място в стаята, комфортен стол или кресло ще придаде луксозен вид. Освен това е много удобен за четене на книга, почивка или като помощен стол при събличане и обличане.

Внесете живот

Цветята и зелените растения не са само за хола или кухнята. Орхидея или букет с рози биха се вписали чудесно във всяка спалня. 

Вижте нашите предложения за красиви и стилн спални: 

 

Сподели: