Брилянтни и прости съвети за почистване

Брилянтни и прости съвети за почистване

Почистете с помощта  на….микровълнова фурна

10 трика за бързо почистване

Предлагаме ви няколко идеи за бързо почистване и „поправка“ на малките неразбории у дома. Със сигурност м...

13/08/2016

Топлата вода действа по-ефективно от студената вода, когато става въпрос за почистване, и същото важи и за водата, която използвате, за да намокрите кърпа за почистване. Използвайте микровълновата фурна, за да загреете влажната си кърпа за почистване и вижте как тя почиства всякаква мръсотия!

Накиснете чист парцал/кърпа във вода и го изстискайте леко, така че да е мокър, но да не капе. Поставете в микровълнова фурна и загрейте за 15 секунди.

Трикове за лесно чистене

Пролетното почистване ще бъде по леко с нашите идеи за бързо освежаване на дома Чистете шкафовете с…прахосмук...

08/04/2016

Премахнете миризмите с ориз

Имате шкаф или стая, която мирише малко на плесен? Можете да използвате сух ориз, за да го освежите! Просто сложете чаша или две ориз в буркан и добавете 10 капки от любимото си етерично масло. Поставете тънка, дишаща кърпа върху отвора на буркана и я закрепете на място с ластик.

 

Мийте малки предмети в съдомиялната машина

Използването на съдомиялна машина е чудесен начин да поддържате чисти малките вещи без усилия от ваша страна. За да не падат измежду решетките обаче, първо ги поставите в мрежеста торба за пране.

Поддържайте микровълновата си чиста

Хартиените филтри за кафе могат да помогнат да поддържате вашата микровълнова печка чиста. Просто покрийте храната и затоплете.

Опаковайте обувките

Когато опаковате багажа си за пътуване, поставете обувките си в багажа, без да изцапат чистите ви дрехи. Просто ги сложете в шапка за душ!

 

Хитри трикове да организираме малката баня

Когато става дума за декорация, малката стая може да бъде много трудна за обзавеждане. А какво да правим с малката ба...

22/12/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...