8 елемента в декора, които да махнете след като навършите 30 г.

Гледайте на мебелите като на времева граница

2653

Когато сме млади, домашният декор означава да съберем еклектична комбинация от мебели втора ръка, подарени от приятели, да сложим няколко стола от тавана на семейната къща…Мебелите в един дом може да се окажат като времева линия, която разделя различните етапи в живота ни. Хубавият диван, който си купихме, след като бяхме повишени. И онази картина, в която инвестирахме след бонуса в работата. Да не забравяме и качественият матрак, който осъзнахме, че трябва да имаме, след като дълго време не разбирахме откъде са болките в гърба ни.

Седемте най-големи грешки при декорация Или какво винаги сте искали да промените в стаята

Така с напредването на възрастта се променя и нашето пространство. Това не означава, че утре трябва промените изцяло декора. Просто когато започнете да излизате от комфорта на 20 – те години, е време да махнете някои неща, които не говорят за зрялост, а по – скоро напомнят за младежкия ви доскоро начин на живот.

Ето откъде е добре да започнете промяната.

7 шик декора, които никога няма да се сетите да използватеНали знаете – всичко е в детайлите. Ако чувствате, че вашият дом не е завършен…никога няма да бъде. Декорацията е процес, който продължава постоянно. Това означава, че всичко в стаята ...

Матракът на пода

Колкото и да харесвате бохо стила, вече е време да помислите за опцията да спите на истинско легло. За щастие днес има много места, от които може да купите лека конструкция и на нея да сложите матрака. А ако нямате място, заложете на модел, който се повдига, за да имате опция за съхранение.

Голи стени

Харесваме минималистичния стил, но е време да вложим малко усилия в декора на стената. Голите стени правят дома ви незавършен и студен. Добрата новина е, че произведенията на изкуството не трябва да струват цяло състояние. Има много места онлайн, където можете да намерите безплатно, печатано изкуство на стената, за да създадете своя галерията.

Различни закачалки

Ако досега сте купували евтини или сте ползвали закачалки, купени с дрехите, е време да инвестирате в хубави модели. Хубавите закачалка не само ще запазят добрия вид на дрехите ви, но и като цяло визията на гардероба ще се подобри.

Лошо осветление

Когато сте на 18 години, коледните светлини през юли изглеждат готино, но когато сте на 32 години, те са малко несериозни. Вместо евтино осветление, което никой не харесва, инвестирайте в по-качествени лампи. Не само, че една хубава лампа ще направи пространството по-скъпо и модерно, но и правилната крушка може да направи мястото.

Книги, които не четете

Дори и да смятате себе си за библиофил, вероятно имате много повече книги във вашия дом, които някога ще ви трябват. В 20-те си години може би сте натрупали безброй книги, но всички те ли ви трябват? Вземете поука от Мари Кондо и се отървете от всички книги, които никога няма да прочетете отново.

Мебели в лошо състояние

 

Когато сте млади, всичко, което е важно е да имате място за сядане и лягане. Но сега вече сте по – зрели и е време да се отървете от дивана втора ръка или издрасканата маса. Инвестирайте в мебели, които ще ви служат години напред.

Различни чинии и прибори

Понякога смесването на различни прибори и съдове може да е артистично, но е добре да разполагате с пълен и универсален комплект. Това ще помогне са декорирате и красива и естетически издържана маса.

7 неща, които трябва да имате в дома си до 30-годишна възрастДобре дошли в зрелостта
Сподели: