7 начина да освежите дома си с боя

Идеи за бърза и бюджетна промяна  

1083

Боята е евтин и магически инструмент, който има силата да преобразява всичко. С нейна помощ за нула време ще освежите екстериора и интериора на вашия дом, да не говорим за мебели, дъските на пода, аксесоарите….

Стаи с тапети, които ще ви разубедят да боядисватеОт флоралните декори до съвременните графични мотиви, тези тапети предлагат перфектния завършек на стените  

Ако нямате време за голямо и основно пребоядисване, има начини, с които ефективно и бързо ще трансформирате нещата около вас.

Ето няколко идеи, които може да реализирате за един уикенд време.

В какъв цвят да боядисаме спалнята? Сезонът на отпуските често съвпада и с ремонтите, които предстоят вкъщи. 

Вдъхнете нов живот във вашия дом, като пребоядисате входната врата. Една ярко оцветена врата грабва вниманието и може да бъде направена за един уикенд.

Дори и интериорните врати могат да се преобразят. Помислете за диагонали, за широки вертикални или хоризонтални ивици, за някаква картина. Всичко зависи само от това какъв детайл от вратата искате да скриете или подчертаете.

Ако имате архитектурен елемент, подчертайте го с боя. Интересно и различно излъчване.

Старият скрин придобива напълно нова визия с помощта на два или три цвята боя. Това е чудесен начин да освежите спалнята.

Вместо да харчите големи суми за дизайнерски саксии, с малко творчество и боя, можете да промените наличните.

Рециклирайте и боядисайте стара палета, за да освежите зоната на открито. Вижте този палет как се превръща в идеалното място за съхранение на градински инструменти или за вертикална градина за билки.

16 начина да добавите цвят на стената, без да боядисватеОсвежете стените лесно
Сподели: