4 стъпки, с които ще организирате идеалното пътуване за семейството

И ще си гарантирате спокойствие и незабравими емоции  

7179

Началото на пролетта е чудесен повод да предприемем пътешестие из страната. След дългата зима няма по–хубав начин да се откъснем от ежедневието, да забравим за проблемите и задълженията и да преоткрием забравените живописни кътчета от родината ни.

Но за да бъде пътуването спокойно и забавно, изпълнено само с положителни емоции, има няколко стъпки, които трябва да предприемете.

Намерете дестинация

Съберете се цялото семейство и начертайте маршрут според времето, с което разполагате. Ако е за уикенда, може да посетите два-три града с две нощувки на различни места. Ако е за седмица, може да направите по – голяма обиколка, в която да включите и повече забележителности.

Резервация

Ако не искате да рискувате с търсене на място за настаняване в последния момент, може да направите предварително резервация. Ако сте авантюристи обаче, се отдайте на момента и наемете стая в хотел или къща за гости на място.

Пригответе багажа

Съобразете дестинацията и времето. Ако сте с малки деца, знаете, трябва да имате поне по 2-3 чифта допълнителни дрехи, за да няма изненади. Сложете по-плътни пуловери, защото пролетното време може да бъде доста непредвидимо.

Заредете колата

Не забравяйте обаче, че само „доволната“ кола ще ви заведе навсякъде спокойно и безпроблемно. За незабравимо пътешествие ви трябва гладко шофиране и оптимален разход на гориво, който може да осигурят горивата ОPTI (бензин и дизел) на бензиностанциите на "Газпром". Те са разработени със специална добавка* в горивото, но не в цената. Така ще дадете на колата всичко, което и е нужно, без да е необходимо да плащате допълнително!

Затова като отправна точка на всяка дестинация, първо минете през бензиностанция Газпром, където може да се освежите и да заредите себе си и колата с нови сили за предстоящия маршрут!

А само през април, специално за пролетните пътешественици, в Газпром можете да заредите на преференциални цени с картата "С нас на път. С нея ще трупате и бонус точки, които после можете да използвате за последващи покупки. 

И една тайна от нас – докато зареждате, насладете се на неустоимия аромат на кафе Drive café на специална цена. А още по – хубаво е, че през април второто кафе е БЕЗПЛАТНО!

Така гарантираме, че удоволствието по пътя към постигането на набелязаната туристическа цел ще бъде още по-голямо

* Високотехнологична добавка в OPTI горива съдържа два компонента: за почистване на двигателя и за смазване. Тази добавка дава възможност за оптимална защита на двигателя и ефективно почистване на мотора. Намаленото триене по този начин способства за по-малко износване на системата, което пък може да допринесе за намалена консумация на гориво. Така OPTI горивата удължават живота на автомобила, което се отразява в оптималната работа на двигателя, по-малкото повреди на мотора и по-редки интервенции от страна на механика.
OPTI 95 е предназначен за всички превозни средства, които използват бензин за гориво. Няма каквито и да са пречки да го използват коли от по-старо поколение  .
OPTI Diesel пък е гориво с добавки, което предоставя по-стабилна работа на двигателя. В него е вложена внимателно подбрана добавка, която е разработена, за да предостави по-добро почистване на агрегата, защита срещу корозия, намалено триене в системата, както и надеждност при ниски температури през зимния сезон.

 **Платена публикация

Сподели: