10 места, които може да посетите този уикенд

Пътувайте и се забавлявайте

5351

Уикендите са най-хубавата част от седмицата. Почиваме си, забавляваме се, прекарваме повече време със семейството. А сега, когато времето се оправя може да помислим и за малко пътешествие из страната.

В България има места, които всеки човек трябва да посети поне веднъж в живота си. И ако преди често намирахме оправдание с уикенд бягства до някоя близка държава, сега, предвид ситуацията си заслужава да опознаем и красотата на родината.

И така, преди да ви заведем до 10 прекрасни места в родната ни България, ще ви споделим едно наше откритие.

Докато зареждахме колата на бензиностанции Газпром се натъкнахме на страхотна промоция за пътешественици – страхотни куфари и раници УМБРО с невероятно намаление от 60% в цената!  Вижте ги тук. В различни размери за близки и далечни пътешествия.. С какъв хубав старт започна нашето пътешествие –  доволна кола, доволен багаж и ах – ободряващият аромат на Drive café –  миг удоволствие за всички сетива!

Така че, мили читатели, силно препоръчваме - заредете преди път!... Заредете  багажа в нов куфар, заредете колата с качествено гориво и заредете себе си с позитивна енергия и усмивки!   

Как се зареждат позитивна енергия и усмивки? Ами с карта „С нас на път“. Това е и нашата основна причина да спираме винаги в бензиностанции Газпром! Освен бонусите, които събираме по картата, това е нашият паспорт за всички промоции в Газпром: имаме намаление от 20% oт цената на кафе Drive café, сега си купихме и куфари на супер цени, а тъй като заредихме над 25 литра получихме и директна отстъпка от цената на горивото! 

Така и портфейлът ни остава доволно зареден ;) 

Имаме всички условия за едно хубаво и спокойно пътуване, просто трябва да действаме!  

 Ето нашите 10 предложения за уикенда, които може да започнете да отмятате още сега:

Рилски манастир

Перперикон

Велико Търново – Царевец

Цари Мали град

Белоградчишките скали

Аладжа  манастир

Пещера Магурата

Крушунските водопади

 

Седемте рилски езера

Дворецът и ботаническата градина в Балчик

Това разбира се са малка част от местата, които трябва да бъдат посетени. Страната ни е толкова красива, а сега е идеалният момент да я преоткрием. Имаме всички условия за едно хубаво и спокойно пътуване, просто трябва да действаме!  

Платена публикация! 

 

Сподели: