Лесни съвети за освежаване на дома за пролетта!

Лесни съвети за освежаване на дома за пролетта!

Зимата не бърза да си отиде, но пролетта вече официално е тук. А това означава само едно – време е за промяна. Сега е идеалното време да внесем нещо ново, свежо и по – позитивно в живота си. А откъде да започнем, ако не от дома ни.

И ако смятате, че пролетта трябва да бъде свързана само с голямото  пролетно почистване, което ще продължи седмици, ще ви докажем, че само с няколко лесни стъпки, ще преобразите и освежите жилището за няколко дни.

Hoermann.bg | Врати за дома и индустрията

1. Започнете с почистване

Няма как да не започнете с почистване. През зимата се е натрупал прах и сега, когато е топло, отворете прозорците, разместете мебелите и пуснете прахосмукачката. Забършете пода, ако имате килим го дайте за изпиране или извикайте фирма, за да го освежи. С прахосмукачна робот нещата стават още по-лесни. Вижте как може да я имате като подарък.

Преминете през всички рафтове, повърхности, които иначе пренебрегваме и ъглите на стаите.

Махнете завесите и ги изперете, измийте прозорците отвън и отвътре. Вижте как да получите подарък машинка за миене на прозорци. Ще се изненадате колко бързо домът ви ще стане по-свеж.

2. Подредете

Махнете всички книги от библиотеката, съберете сувенирите и приберете излишните неща. Често имаме склонността да трупаме ненужни вещи, които в крайна сметка се оказва, че само събират прах. Оставете само тези, които имат сантиментална стойност.

3. Купете нещо ново

Нова маса, шкаф, кресло, а защо не и смяна на старата спалня, са само част от нещата, които може да предприемете за пролетното освежаване на дома. А ако няма нужда да правите толкова голяма промяна, заменете възглавниците с нови - във флорални мотиви, сложете по-светли и леки завеси,  постелете по – светъл килим.

4. Боядисайте

Не говорим за голям ремонт, а за боядисване на една стена. Това е малка промяна, но ще усетите разликата веднага. Експериментирайте с ярки цветове или сложете тапет като акцент. Направете го с подарък до 2000 лв. Вижте как.

5. Обградете се със зеленина

Клонки с цъфнали цветове, зелени  растения, саксии с пролетни цветя. Няма ограничение за това, как да поканите природата у дома. Сложете красива ваза на масата в кухнята или закачете цветни саксии  на терасата.

Пролетта е тук. Отворете дома си и я посрещнете. А най-хубавото сега е, че дори да не разполагате  с бюджет за това освежаване, няма защо да се притеснявате. От CashCredit са винаги насреща и са готови да помогнат с до 4000 лева кредит. И изненадата! Освен, че ще осигурят необходимото финансиране на клиентите си, от компанията дават и подаръци, които да допълнят чувството за чистота и с които клиентите ще се насладят напълно на освежения си дом:

- 5 броя прахосмукачка робот Rowenta

- 15 броя - уред за миене на прозорци BOSH

- 10 броя - „подарък целия кредит“ – не заплащат изтегления от тях кредит /до 2000 лв.

За повече идеи ни последвай в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...