Как да направите Коледните и новогодишни празници незабравими и безопасни

Пет съвета за перфектен празник

5712

За мнозина Коледните празници тази година ще са по-необичайни, но това не означава, че не може да съхраните празничния дух в компанията на най-близките си хора. Точно обратното! Дори в по-нестандартната обстановка настроението и вълнуващите моменти са на лице и зависят напълно от вас.

Ето и няколко идеи как да си прекарате страхотно с близките у дома:

Съхранете традицията

Коледа е любим празник, защото включва в себе си различни традиции и ритуали и създава усещане за уют и спокойствие. От празничната трапеза, до украсата, дори да сте в много тесен семеен кръг, се погрижете домът ви да е декориран с грандиозна елха и много декоративни елементи, които да внесат светлина и блясък. Всичко това ще направи празника специален и запомнящ се.

Подгответе дома си

Чистенето е досадна работа, но пък преди да украсите трябва да се погрижите за вида на дома си, нали? Едно пренареждане, за да освободите място за елхата, ще освежи дома ви. И като заговорихме за освежаване, защо не подобрите въздуха вкъщи като си закупите пречиствател? Отървете се от микробите и сухотата и добавете някой аромат за повече настроение.  

Осигурете достатъчно подаръци

Раздаването и получаването на подаръци като че ли е сред най-важните моменти по празниците. Започнете с пазаруването отрано и се постарайте да бъдете креативни и да закупите за всеки по нещо. Спестете си разхождането по молове и магазини и пазарувайте безопасно и спокойно от комфорта на дома си онлайн. Вече можете да си набавите почти всичко с няколко клика. Ако се притеснявате, че ще натоварите бюджета си, недейте. Можете да си позволите да купите повече и по-скъпи подаръци на вноски чрез метода на изплащане TBI Pay, предлаган от TBI Bank. Не се ограничавайте, зарадвайте себе си и любимите си хора с нещо от сърце.

 

Направете времето у дома забавно

Това, че сте у дома за празниците не е никак лошо. Сега имате възможност да обърнете внимание на близките си. Има толкова много неща, които може да правите заедно и които да ви създадат незабравими спомени - играйте на игри, разгледайте старите албуми със снимки, направете планове за другата година, развихрете се в кухнята. Защо не си организирате и някоя кино вечер?

Сега е идеалният момент да обновите техниката у дома и да се сдобиете с домашна кино система или нов модерен телевизор. „Сам вкъщи“  винаги е по-вълнуващ на голям екран! Много хора се възползват от опцията да закупят техника на вноски чрез метода на изплащане TBI Pay на TBI Bank, с който работят хиляди търговци онлайн и офлайн, защото така могат да балансират бюджета си и в най-натоварените откъм разходи месеци. Възползвайте се и вие!

Повече е по-весело

Покрай мерките за безопасност вероятно няма да можете да се съберете в пълен състав, но това не трябва да наруши коледния ви дух! Живеем в дигитална ера и можете да прекарате време с любимите хора чрез видео връзка.  Не пропускайте да споделите своя кулинарен празничен шедьовър, да се похвалите с прекрасните си подаръци и да пожелаете нещо мило на скъпите си същества дори през дисплея на телефона или лаптопа. 

Щастието е по-голямо и пълноценно, когато е споделено!

 

Сподели: