Всички тайни, които трябва да знаете, за да поддържате дома подреден

Хората споделят своите трикове 

311

Всеки има своите тайни и трикове за организация и поддържане на чистотата в къщата си. но е невъзможно да изброим всички хитрости, до които хората прибягват. От изданието Reddit обаче задават този въпрос на своите потребители и получават над 11 000 коментара и страхотни идеи. Редакторите синтезират най – добрите и ни ги споделят.

10 идеи за подредена детска стаяНаучете детето на ред и чистота с тези лесни трикове  

Уверете се, че всяко нещо си има място

9 лесни начина да подредите стилно у домаПодредете с вкус и стил  

Първо и най-важното, следвайте златното правило за подреждане: намерете място за всичко и го поставете там. Десетки читатели на изданието гарантират, че този водещ принцип ще направи живота ви 1000% по-подреден. Може да е трудно да се следва, но след като го направите, ще видите разликата веднага.

Купете почистващи продукти, които харесвате

Вместо да купувате какъвто и да е почистващ продукт, огледайте рафта и проучете различни марки, за да намерите аромат, който ви харесва. Това ще ви стимулира да чистите и перете по – често.

Инвестирайте в прахосмукачка робот

Да, те помагат да поддържате пода чист, без да се налага да чистите. Освен това повечето модели днес не се препъват в прагове или кабели.

Направете почистването приятно изживяване

Почистването и подреждането не трябва да бъдат мълчалива и скучна работа. Пуснете си музика, слушайте аудиокнига или се наслаждавайте на епизод от любимото си шоу, докато работите.

Поканете приятели

Нищо не вдъхновява за голямо почистване, както фактът, че чакате приятелска компания. Ова ще ви вдъхновите да хванете кърпата и мопа и да освежите.

Подредете преди лягане

Идеята за подреждане на всичко наведнъж може да дойде прекалено много за някои хора. Ако не знаете откъде да започнете, просто минете през всички стаи и приберете излишните неща.

Отървете се от излишното

Има причина книгата на Мари Кондо да се радва на толкова голям успех. Методът й работи. Да се ​​отървем от претрупването не е само еднократна дейност; трябва редовно да практикувате и са да надграждате.

Не купувайте излишни неща

Десетки потребители споделиха тази проста, но важна идея: купувайте само вещи, от които в действителност имате нужда. Така ще имате по-малко неща,  които да поддържате подредени.

 

Как да изглежда домът ни по – подреденСилата на боята може да промени помещението  
Сподели: