Ето как да придадете луксозен вид на малкото жилище

Ето как да придадете луксозен вид на малкото жилище
Източник: unsplash.com

Ако имате малко жилище не означава, че трябва да се лишавате от стил и комфорт. От HomesToLove дават идеи как малкото пространство да бъде не по – малко ефективно и удобно.

15 интересни интериорни решения за дома

Всеки с повече пари може да си купи най-скъпите и луксозни мебели и уреди. Но трябва стил и остроумие, за да измислиш...

27/05/2016

Запълнете всеки ъгъл или кът с рафтове. В повечето къщи не всяка стена е равна и често има грапавини, които трябва да бъдат прикрити. Затова сложете рафтове или открити шкафове или комбинация от двете.

Сложете рафтове до тавана. Те правят стаята да изглежда по – голяма и освен това осигуряват място за много неща. На труднодостъпните места дръжте вещи, които използвате по – рядко.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Homes To Love (@homestoloveau)

Разделете стаята с открит рафт. Така ще създадете отделни зони, без да блокирате светлината и освен това ще имате допълнително място за аксесоари.

В банята сложете монтирана за стената мивка. С нея помещението ще изглежда по – широко и по – стилно, а най-важното - ще освободите място на пода.

С легло на два етажа не само ще спестите място, но и ще създадете по – интересен вид на стаята. Пространството под леглото може да използвате, за да позиционирате диван или да направите мини домашен офис.

Заложете на кръгла маса. Тя е перфектна за малкото пространство, защото може да я сложите както в ъгъла, така и в средата на стаята и да съберете повече столове около нея.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Homes To Love (@homestoloveau)

Просто добавете колела. Подвижните мебели са перфектни за малката стая, защото може да ги местите лесно. Освен това така ще почистите бързо и ефикасно стаята. 

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...