Отоплението на Вашия дом вече е по-лесно от всякога…

Да живеем екологично, комфортно и модерно едновременно

642

Отоплението и топлата вода във Вашия дом никога не са били толкова екологични, икономични, интелигентни, лесни и надеждни, както сега с новото поколение котли и термопомпи специално от Hoval  - швейцарски производител с над 70 години опит на световния пазар.

Да живеем екологично, комфортно и модерно едновременно – да, това е възможно и е много по-лесно от всякога, чрез новото приложение за TopTronic® E – интелигентна система, с която са оборудвани всички съоръжения за отопление, вентилация и климатизация от Hoval.

Чрез нея ОВК системите автоматично използват прогнозата за времето в реално време, за да затоплят дома Ви в студената сутрин, но и да намалят мощността в топлия следобед. Всички отоплителни, климатични и соларни системи работят в пълен синхрон, за да осигурят максимална ефективност, максимален комфорт, а в същото време минимални разходи на енергия.

Те ще ви дадат информация за работата си и ефективността в реално време и архив, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия.

На върха на  пръстите: Невероятният свят на интернет се разширява сега и в отоплението, охлаждането и вентилационните системи. С TopTronic® E, свързан с интернет, можете да наблюдавате и оптимизирате отоплението, климатизацията и дори топлата вода в дома си от екрана на Вашия компютър или мобилно устройство.

Изтеглете приложението за мобилни устройства TopTronic E от AppStore или GooglePlay. С него можете да нагласите дневния или седмичния си режим, може да спестите енергия докато работите и да се насладите на приятна топлина вечерта. Вижте кратко видео как се работи с приложението TopTronic®E.

Посрещнете новото поколение във Вашия бъдещ дом сега. Свържете се и Вие с нас и вземете безплатна консултация. Вашият личен експерт от Hoval ще се радва да Ви съдейства, ще Ви посети в удобно за Вас време и час. Запишете се или прочетете повече тук: http://new.hoval.com/bg

Сподели: