Лесни трикове, с които ще направите дома си да изглежда по - скъп

Луксът може и да не струва много

4986

Ако търсите начини да придадете на дома си по – луксозен и скъп вид, не е необходимо да инвестирате много средства. Понякога само леки промени и хитри дизайнерски трикове могат да преобразят и най-семплия дом и да го превърнат в красиво и скъпо изглеждащо място. Вижте няколко идеи за това:

Сменете осветлението – ако старата лампа ви дразни, значи е време да я смените. Изберете тяло с модерна и красива форма, което ще придаде шик излъчване на дома ви.

Придържайте се към класиката

Забелязали ли сте често домовете от по – висок клас са в неутрални тонове? Те придават чувство на спокойствие и уют и са класика. Затова заложете на тази цветова схема и добавете аксесоари, с които ще добавите цвят и текстура.

Преобразуване с плочки

Теракотната плочка е достъпна опция за кухни и бани, с която можете да поддържате ниски разходи и да постигнете зашеметяващ вид. Затова не се страхувайте да декорирате с различни по размер и цвят плочки, с които ще привлечете вниманието.

Подобрете вътрешните врати

Вътрешните врати не трябва да са скучни. Ако жилището ви е със стари врати, инвестирайте в нови и красиво изглеждащи. С тях не само ще придадете стил, но и могат да се превърнат във фокусна точка.

Добавете красив елемент на стената

Картина или произведение на изкуството лесно ще се превърнат във фокусна точка. Помислете за интересен елемент на стената, с който да привлечете погледите. В случая собствениците на този дом залагат на огледало с интересна рамка, която кореспондира с аксесоарите над камината. 

Съчетайте металните елементи в банята

Банята или кухнята ще придобият блестящ нов външен вид ако съчетаете металните елементи. Сменете крановете на мивката, дръжките и аксесоарите за впечатляващо и шик излъчване.

Контрасти

Вашата кухня изглежда ли ви твърде обикновена? Ако имате остров, например, помислете за използването на тонални контрасти, с които да предизвикате някакъв интерес. Като тази малка кухня, в която светлосивият остров се откроява на фона на тъмнокафявите шкафове. 

Сподели: