Коледно дърво от палети – креативен и различен направи си сам проект

Коледно дърво от палети – креативен и различен направи си сам проект

Ако искате да избягате от традиционната Коледна декорация и търсите начин да придадете на дома си по – различно празнично усещане, изберете коледно дърво, направено от ….палети. Традиционно елхата е в центъра на празника – около нея се събираме, за да празнуваме, слагаме подаръците, радваме се на играчките и светлините. Разбира се, няма по – хубав и вдъхновяващ аромат от този на бор, но не трябва да си затваряме очите и пред факта, че е едно коледно дърво цапа, а събирането на иглички не е мечта на никоя домакиня.

Коледни елхи от изключително нетрадиционни материали

Ако искате домът ви тази година да е украсен по нетрадиционен начин, в такъв случай е добре да се откажете от обикнов...

19/12/2015

Ето защо ви предлагаме алтернатива и на алтернативните (изкуствени) елхи. Палети може да намерите във всеки голям магазин за строителство. А създаването на коледно дърво е само във вашите ръце и въображение.

Коледно дърво за малката стая

Коледа няма да е истинска без коледно дърво. То заема централно мястото в стаята – от украсяването, през закача...

12/12/2016

От Deavita ни предлагат няколко страхотни идеи за  направата на елха от палети. Извикайте децата, за да я украсите, импровизирайте с цветовете. А освен, че е евтина, може да я съхранявате до следващата Коледа в мазето или на тавана.

Един от най-лесните проекти за коледно дърво е да използвате бяла (или зелена) боя и да изрисувате силует на самата палета. Можете дори да нарисувате орнаменти и гирлянди или да използвате истински орнаменти, топки или други дървени декорации.

Изработката на някои по – сложни модели елхи ще изискват повече внимание и умения – разглобяване, измерване, рязане на дъските. Ако имате таланта за подобни проекти – действайте! Не забравяйте, че ще ви е необходима стабилна основа, за да задържите дървото здраво.

Можете да използвате спрей боя, коледни светлини, гирлянди, различни орнаменти и декорации, за да направите вашето дърво наистина празнично.

Голямото предимство на тези дървета е, че могат да бъдат поставени и на закрито, и на открито. Не е нужно да ги напоявате или да се грижат за тях, но ще допринесат за доброто и празнично настроение.

 

Елха от капачки

Десетметрова елха от рециклирани капачки на кутии от боя грейна на фасадата на Производителя Оргахим в Русе. Елхата ...

06/12/2016
За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...