Коледна мисия „Преобразен дом“ – планирането възможно

Oбновяването на дома може да бъде леко и лесно

2572

Коледа наближава. Остава само месец, а вие имате куп задачи, които трябва да свършите. Извън ежедневните задължения, идват подготовката на коледни сладки, украсата на дома, купуването на десетки подаръци, организиране на коледните партита в работата и на децата….. Желанието да посрещнете Нова година в обновен дом, край камината, за която отдавна мечтаете и тази година няма да може да се осъществи, а липсата на време е основният проблем.

Какво всъщност е нужно, за да започнете ремонт у дома. На първо място ясен план какво точно искате – леко освежаване или  голяма промяна? Бюджетът – реалистичен ли е за това, което искате? Имате ли представа каква искате да бъде промяната – цвят на стени, мебели, оформление на стаите, архитектурна промяна (ако е наложителна) и не на последно място – качествени и проверени майстори, които да осъществят ремонтните дейности. За вас остава голямото разглеждане на купища списания и сайтове за интериорен дизайн в търсене на „моя стил“, обикаляне за намиране на мебелите, които си представяте, че ще паснат най-добре (без да имате ясна визуализация), надзор на майсторите, регулярното им снабдяване с материали, които все не стигат, опит да напаснем точно този цвят на стената, който да съвпада с дамаската на дивана и още, и още…..Само при мисълта за всичко това, е обяснимо, защо толкова време ремонтът се отлага.

Но по Коледа става чудеса и всичко това може да свършите по празниците, докато си почивате на топло у дома и похапвате коледни курабийки. Без да се налага да ставате от креслото и да мръзнете по улиците, или да се бутате със стотиците хора, търсещи подаръци. Само вие и вашия компютър (респективно таблет/ лаптоп).

Онлайн платформата Vsichkiuslugi.bg ви предлага уникалната възможност да изберете свой личен интериорен дизайнер, който ще свърши всички задачи покрай ремонта вместо вас. За целта е нужно просто да се регистрирате в сайта и да изберете секция „Интериорен дизйанер“. В кратка форма трябва да обясните каква точно дизайнерска услуга търсите и да изпратите заявката. Само след няколко часа ще имате обратна връзка от дизайнери, с които ще може да обсъдите вашите идеи и намерения и да изберете някой от тях. Благодарение на рецензиите, оставени от други потребители, ще имате и първоначална оценка за качествата на избрания човек. Следва среща, на която ще може да уточните в детайли работите. Интериорният дизайнер ще изготви план на ремонта, ще подготви бюджет, ще ви свърже с майстори, които да осъществят всичко, ще ви покаже точните мебели и ще бъде до вас през цялото време. Така освен спестено време, пари, нерви с майстори, ще получите и нещо ново, различно и направено точно за вас.

И така по време на Коледните празници потърсете вашия интериорен дизайнер и започнете промяната – на хола, кухнята, детската стая, банята и ….разбира се, няма да забравим камината, която няма да бъде само утопия. Благодарение на точния дизайнер от точния сайт. 

Специална препоръка от екипа на VsichkiUslugi.bg – потърсете майстори за мечтания ремонт още през декември или януари – ще договорите много по-ниски цени, тъй като натовареността им е по-ниска и те са склонни на много по-големи отстъпки, не бързат за следващ обект и изпипват детайлите.

 

Сподели: