Интериори със слънчев заряд

Нека лятото се отрази и на стените с новите цветни предложения на Оргахим

2325

Kораловият цвят е елегантно съчетание от оранжево, розово и прасковено.

Ефирността и мекотата на тези цветове, комбинирани с по-пастелните им тонове, ги превръщат в гъвкава идея за интериорни решения с летен характер.

В съчетание с използвания нюанс на кораловия цвят за основа, може да изберете измежду изобилие от вторични багри, постигайки цветова синергия за настроението и възприятията.

Представяме ви подбрани вариации на актуалния за летния сезон - корал с хармонично допълващи го тонове:

Нюанс „праскова“ и цвят мента – прохлада и бодрост от океанския риф

Тази комбинация вдъхва свежест и омекотява, като в същото време енергизира. Носи океански полъх, а кой не би искал честа разходка по брега? Ако избраните багри са в пастелната гама, могат да се заложат дори и за стени в спалня.

Цвят корал и „капучино“ – трогателна универсалност за всеки сезон

С тона на капучиното се понасяте към почивка от външния свят, топлота и спокойствие, а кораловият акцент озарява стаята и настроението ви. Привлекакателна за очите селекция, но земна и уютна, както за летните, така и за зимните месеци.

Цвят корал и бледо сиво – изискан лукс с оптимистичен завършек

Този по-сдържан избор на сивото придава усещане за стил и сериозност, но поглеждайки кораловия акцент, ще забележите романтичния привкус, с който тази палитра обогатява стаята.

Цвят корал и бяло - за стени, целунати от залеза на слънцето

Изтънчената и минималистична визия в бяло внася чистота и обем в помещението, а обаятелният за очите коралов цвят ще остави усещане сред просторната бяла стая за целувка, оставена от жаркото лятно слънце, залязващо на хоризонта.

Интериорните бои Spirit ще разгърнат ведростта от всяка една комбинация дотолкова, че да внесат в дома ви летния заряд по неповторим начин и да оставят слънчев спомен през цялата година.

Вижте богатата палитра от нюанси на spiritpaints.bg

Сподели: