Хранителните добавки, които всеки трябва да има в дома си

Хранителните добавки, които всеки трябва да има в дома си

Забързано ежедневие, служебни задачи, домашни задължения, деца, които искат своето внимание….Понякога ни се струва, че нямаме и миг, за да си поемем дъх и да починем. И колкото и да се стараем да се храним пълноценно, да следваме някакви здравословни навици, да спортуваме, всичко това по един или друг начин се отразява на нашето здраве, тонус и дори външен вид.

Разбира се, няма как да избягаме от задачите, но за сметка на това може да си помогнем сами. Как ли? Със силата на хранителните добавки.  

За да си гарантирате здравето и виталитета на вас и вашето семейство, всичко, което трябва да направите е да включите няколко добавки в балансираната ви диета.

CURCUMA, например помага за естествена детоксикация и силна имунна система.

При сърцебиене и високо кръвно налягане, проблеми с безсъние, стрес, тревожност или ако се оплаквате от болки в гърба и нередовен стомах, изберете DOUBLE MAGNESIUM.

SPIRULINA FOOD пък помага при борба срещу кожни проблеми, алергии, косопад и чупливи нокти, подпомага противовъзпалителните процеси срещу инфекции и настинки, а освен това спомага за детоксикирането и прочистването на организма от токсини и други ненужни вещества.

Задължителна за всеки дом добава е и BALANCE - продукт от ново поколение, създаден след детайлни и продължителни експертни изследвания в Германия. Той представлява мощен синбиотик, комбинация от 11 пробиотични щама и естествен пребиотик (инулин), осигуряващ подходяща среда за действието на пробиотиците.

Ако спортувате може да изберете BURN за ефектно изгаряне на мазнините или POWER, който подпомага цялостното възстановяване на организма.

Дамите също имат богат избор на добавки – от такива за красива коса, нокти и кожа, през комплекс, спомагащ хормоналния баланс и репродуктивно здраве, до продукт, който облекчава симптомите на менопауза.

За да си гарантирате, че правите най – добрият избор, трябва да изберете натурални продукти от природата на Vital Concept. Те са без ГМО, лактоза и глутен, произвеждат в Германия и имат всички необходими сертификати.

А сега само за читателите на idei.bg натуралните хранителни добавки на Vital Concept се предлагат с 30% отстъпка. За да я получите, трябва да приложите промокод: IDEI2018.

 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...