Есенни тенденции в домашния декор

Какво ще бъде модерно за есен 2019 

401

Есента вече е на прага ни и нямаме търпение да започнем да декорираме дома си в тон със сезона. И за да бъдем отново модерни и да следваме тенденциите, решихме да проверим, какво ще бъде актуално през следващите месеци. От намека за цветовете на листата, през очакването за Хелоуин и желанието ни за повече топлина и хармония, вижте най-новите тенденции за есента в домашния декор за 2019 г., които потребителите на социалната мрежа Pinterest споделят.

Идеи за есенна украса на входната вратаДекорирайте тематично вратата  

Зеленина

Лесни есенни проекти за уютен домМоже да ги реализирате още този уикенд

На перваза, на камината, на стелажа. Не пренебрегвайте зелените растения. Те внасят свежест, пречистват въздуха, красят, дават текстура....Трябват ли ви още причини, за да се обградите с повече  зеленина?

Оранжево кадифе

Диван, декориран с оранжев цвят ще бъде красиво цветно петно в стаята. Ако нямате възможност да инвестирате в нов диван, постелете стария или сложете няколко цветни възглавници. Доза оранжев цвят винаги е добро решение за този сезон, защото напомня за идващата есен, но и навява красиви спомени от минаващото лято.

Изкуствена кожа

Топло, уютно, хюга...Това е есента. А какво по – подходящо от кожа, небрежно метната на стола или дивана, пухкав килим или дебело одеяло? Като декорация или с чисто практическа цел, изкуствената кожа ще властва в интериора тази есен.

Тераса с уют

Това, че е студено навън не означава, че трябва да забравим за терасата. Все още има спокойни вечери или приятни слънчеви следобеди, от които може да се възползваме пълноценно. Няколко възглавници и топло одеяло, с което да се завием, са досатъчни, за да се насладим на тези есенни дни.

Бели тикви

Ако есента трябва да се асоциира с декор, това определено е тиквата. Наред с шишарки и листа, бялата тиква е задължителен елемент от украсата на всеки дом. Подредете няколко такива в ъгъла като лек артистичен намек за идващата есен.

Камина

Не всеки може да се радва на истинска камина в дома си, но няма причина да сложим изкуствена такава. Днес на пазара могат да се намерят изключителни красиви модели, които имитират истински огън.

Черно-бял декор

 

Черно-белият декор отново е сред  тенденцииите за есента. Въпреки че повечето от нас не смяат, че черно и бяло са цветове, които да използвате през есента, тази година, ги включете в палитрата си. Идеята е да приаддете нотка на класицизъм към декора.

Жълъди

Когато искате да внесете естествени елементи, но да не претрупвате декора, сложете купа с жълъди. Или просто пръснете няколко по перваза на прозореца. Елегантен начин да приветствате есента.

 

Сподели: