6 начина да направим дома си по – удобен за домашния любимец

Лесни и практични решения за всеки дом

1574

Предстои ви ремонт на дома и се опитвате да намерите най-добрия начин, по който да пригодите дома си за домашния любимец? Е, предлагаме ви шест свежи идеи, които ще ви помогнат в това. Дните  на кучешката колиба вече са в миналото и днес кучето или котката заемат важно място в семейството. Тогава защо да не се погрижим за това те да се чувстват добре и да им предложим удобство и уют. А ето и нашите предложения за това:

Вградени купички за хранене

Това е чудесно място да оползотворите неизползваното място. Този проект не само, че изглежда добре, но и ще предпазите пода от разляти купички и разпиляна храна.

Скрит вход

Не пренебрегвайте кучето и помислете за място, през което то ще може да влиза и излиза свободно. За целта може да инсталирате врата на някой шкаф и да осигурите свободен достъп на любимеца си.

Котешка тоалетна

Кой казва, че котешката тоалетна трябва да е нелицеприятна и грозна? С подобна кутия ще постигнетете естетика в помещението и ще скриете тоалетната.

Кучешка баня

Ако имате повече кучета, инвестицията в подобно помещение си заслужава. Разбира се, ако нямате възможност за цяла стаичка, може да отделите малък кът в банята, гаража или мокрото помещение.

Кош за котка

Помислете за кошче, в което вашата котка може да спи, вместо да ляга на мебелите. Изберете такова със сменяща се възглвница, която се пере.

Кучешко легло

Нощното шкафче лесно може да пригодите за кучешко легълце.

 

Сподели: