6 начина да детоксикирате дома си

Започнете годината начисто

1902

Новата година е идеалното време да загърбим старите навици и да поставим началото на нещо ново, различно, трансформиращо, да разчистим дома и съзнанието си и да погледнем по – положително на живота. И говорейки за дома, защо не направим нещо вдъхновяващо и свежо, с което да дадем един по – добър и позитивен старт на годината. Отървете се от всичко старо, ненужно и което ви потиска, погрижете се за уюта хармонията в жилището и създайте един по – комфортен стил и интериор.

Ето няколко идеи за ново начало:

ikea.bg

1. Спокойно и свежо

Започнете промяната като заложите на успокояващи нюанси и привлекателни текстури - мислете за Hygge. Плетен кремав килим и мек сив фотьойл са перфектното допълнение към неутралните тонове в стаята.

2. Простотата е на върха

 

Тази зона за миене няма как да бъде по-семпла. Шикозните правоъгълни бели плочки в тъмни фуги се допълват от ретро стил аксесоари и кранове от медни тръби.

3. Умна и елегантна

Бели шкафове без дръжки, остри линии, декоративни детайли. Тази кухня е символ на шик и чистота, но с мисъл за удобството и комфорта на обитателите й.

4. Не усложнявайте

Махнете. Всичко. Заложете на рафтове - нямате нужда от врати! Откритият рафт в тази кухня, заедно с облицованата с плочки стена създават усещане за спокойствие и невероятен стил. Трябва ви купа? Само се пресегнете, за да я вземете.

5. Окъпете се в светлина

Нищо не прави интериора по – жив и свеж от взрив от слънчева светлина. Ако имате слънчево място в дома ви – покажете го. Представете си закуска тук – няма по-освежаващ начин да започнете деня.

6. Заложете на бялото

 

Най – лесният начин да освежите дома си? Започнете на чисто. На бяло. Звучи лесно и може би малко страшно, но белият цвят е като платно, на което може да творите. Нарисувайте вашата мечта на него.

Сподели: