5 неща, които може да промените със самозалепващо се фолио

5 неща, които може да промените със самозалепващо се фолио

Как може да освежите помещението, без да се налага да правите голям ремонт?  С ножица и ролка самозалепващо се фолио. Благодарение на голямото разнообразие на цветове и палитри може да придадете напълно нов вид на стаята, без да правите голяма инвестиция или да отделяте много време.

Вижте няколко идеи за това:

Направете фалшив мраморен плот

Ако харесвате мраморните мебели, но нямате възможност да купите такива, може да постигнете подобен ефект с помощта на самозалепващо се фолио. Например покрийте плота или облепете цяла масичка.

Нов живот за стария скрин

Търсите ли лесен начин да добавите малко цвят в детската стая? Използвайте различни нюанси на жълто фолио, за да промените шкафа, както е тук. Ако искате по – ефектен вид, помислете за фолио с металически отблясъци и имитация на мед, розово злато или жълто злато.

Променете стената

С помощта на парчета фолио може да трансформирате стената. В случая е използвано златисто фолио, което освежава помещението и придава напълно нов вид.

Декорирайте масата за вечеря

Ако сте домакин на парти, защо не го направите по – интересно като постелите на масата черно фолио, върху което може да се пише. Обозначете ястията за една по – забавна и по – различна вечеря.

За стъклото на интериорната врата

Инвестицията с интериорните врати съвсем не малка, но това не означава, че не може да се радвате на напълно трансформирани такива. Освежете с боя и залепете стъклата с фолио със заскрежен ефект. 

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...