5 начина да направите дома си по – луксозен

Без да инвестирате много

5118

Добавянето на щипка лукс на стаята с внимателно подбрани аксесоари, цветове и материи, ще придаде  на жилището повече стойност, ще го направи да изглежда по – богато и комфортно, без това да се отрази на бюджета ви.

Вижте пет начина, с които може да трансформирате дома си и да му придадете повече блясък.

Аксесоари

Метални аксесоари като позлатен поднос за напитки или огледало с рамка, може да направи стаята да изглежда стилна, без да отнема от функционалността й. Допълнете блясъка с растение или с аксесоар в така модерния зелен цвят, който беше избран от Pantone за цвят на годината.

Платове

Не е тайна, че хотелите постигат своя луксозен вид с помощта на различни текстури и дамаски с луксозни материи, които не само предлагат приятно усещане върху кожата, но и придават много комфорт. Добавете дебели мъхести кърпи в банята, както и елегантни пердета и килими.

Произведения

Създайте своя собствена "стена на славата" у дома, като поставите любимите си семейни снимки в комбинация от метални и тъмни дървени рамки и ги закачите на цветна стена. Това ще придаде много стил на помещението.

Цветове

Правилното използване на цветовете може да създаде усещане за лукс, а цветни мебели и аксесоари в стая с неутрална палитра ще придаде  на помещението изтънчен външен вид. За да следвате тенденциите, заложете тази година на каменно сиво, зелено и метал.

Осветление

Нищо не говори повече за лукса, отколкото правилното осветление. Инвестирайте в качествени и красиви осветителни тела. Така например може да превърнете мястото на трапезарната маса във фокусна точка, добавете и димери за контрол на светлината. Свещи в красиви свещници ще добавят допълнителен лукс към стаята.

 

 

 

Сподели: