3 съвета, които ще ви помогнат да намерите перфектния стил да декорирате дома си

3 съвета, които ще ви помогнат да намерите перфектния стил да декорирате дома си

Обзавеждате дома си за първи път? Или може би се опитвате да го промените с напълно нов външен вид?

Всички сме били в тази ситуация - стоим и гледаме в пространство, което не усещаме като наше. При толкова много възможности и решения, от които може да избираме, е трудно да се почувстваме объркани.

Ето защо от Real Living дават няколко съвета за всички, пред които стои задачата да променят или тепърва да обзаведат дома си, но не знаят от къде да започнат.

Търсете вдъхновение от всичко и навсякъде.

Освен книгите и списанията, потърсете вдъхновение от филми, телевизионни канали и сайтове за декорация на дома. Социални мрежи като Pinterest и Instagram също предлагат изключително богат избор от предложения, направете си табло, на което да запазвате най – впечатляващите за вас идеи. Така ще може да определите кой стил е най – близо до вас и да разберете какво точно търсите.

Не се страхувайте да се възползвате от помощта на професионалист.

Мислете го по този начин: ако имате проблеми със здравето си, ще идете на лекар. Когато искате да промените косата си, искате съвет от вашия стилист. Същото важи и за декорирането на дома ви - не се страхувайте да попитате професионалисти. Ако не сте склонни да наемете интериорен дизайнер, попитайте в магазин за мебели. Надали декораторите там ще откажат да ви посъветват.

 

Доверете се на инстинкта си и бъдете себе си.

Подобно на всички останали форми на изкуството, няма никакви писмени правила, когато става въпрос за декориране на вашия дом. Няма значение дали използвате мебели по поръчка или открития в магазин втора употреба, по-важното е да се забавлявате, да играете с различни модели, текстури, цветове и кошници. В края на деня вашето лично убежище трябва да е пространство, което отразява вас самите и да бъде мястото, в което се прибирате с удоволствие.

За още идеи за дома последвайте ни в
Сподели:
Абонирай се за нашия бюлетин
Какво търсиш?...