13 начина да използвате остатъците от теракотените плочки

Те намират нови и различи приложения

5514

Наскоро сте правили ремонт и имате останали плочки?  Вместо да ги изхвърляте, защо не помислите за това как да ги използвате за нещо полезно и хитро у дома.

От Apartment Therapy предлагат 13 направи си сам проекта с плочки, които са много лесни за реализация, а крайният ефект е впечатляващ. Вижте ги и помислете дали да не използвате остатъците след ремонта.

Шестоъгълните мраморни плочки се превръщат в красиви подложки. Просто залепете отдолу коркова подложка и изрежете по ръба. В комбинация с черната маса ефектът е впечатляващ.

Подложка - табла. Комбинирайте по избор две различни по големина плочки, за да създадете подобна красива комбинация за табла, която е и подложка за чаши или чинии.

 

Старата маса ви е омръзнала? С помощта на няколко плочки, заменете плота и ще имате напълно нова мебел. Използвайте въображението си, за да създадете различни комбинации.

Магнитчета за хладилника. Ако търсите стил, това е за вас. Изрежете малки кръгчета от плочките, с които сте облицовали кухненския под, залепете магнитчета и ще имате красив аксесоар, с който да прикрепяте бележките на вратата на хладилника.

Закрепете за дъска няколко малки плочки, за да направите органайзер за бижута.

Рамка на прозореца. Използвайте останалите плочки, за да създадете такава красива рамка на прозореца - чудесен начин да добавите характер към помещението.

Плочките намират приложение и на кухненския плот. Те са лесни за поддръжка, по тях не остават петна и както се вижда са много ефектни.

Мислете нестандартно и превърнете плочките в изкуство. Залепете любими снимки на тях, за да създадете впечатляваща галерия.

Облицовайте старата кашпа за нов и по- различен вид. 

Сподели: