10 нови идеи за приложението на дървените палети у дома

Идеите за тях нямат край 

1766

Вече сме ви показвали много проекти с дървени палети – от легла, през маси, до поставки за саксии за градината. Но се оказва, че те намират все по – широко приложение и дизайнерските решения нямат край.

10 забавни идеи с палети за градинатаУникални, забавни и цветни съоръжения за вашия двор

Ето още няколко свежи идеи, които ни дават от Novate за приложението на дървените палети у дома и в градината.

1. Маса

10 бюджетни проекта за баня с палетиПрибавете рустик стил в банята  За красива и запомняща се маса ви трябват само палети, боя и парче плексиглас.

2. Диван

Очарователен син диван, изграден от няколко строителни палета, ще се впише идеално в интериора на таванската стая, например.

3. Легло за домашния любимец

Оказва се, че с палети може да направи много стилно легло за вашия домашен любимец. Ще ви е необходимо старо одеяло или възглавница, за повече комфорт.

4. Пейка

Пейка от палети е може би една от най-практичните мебели за всеки, който има вила на село.

5. Нощно шкафче

Ако харесвате рустик стила, защо не си направите малка нощна масичка до леглото?

6. Ярки рафтове

Чудесен пример за нестандартно използване на дървени палети. Вместо вече познатите на всички дивани и пейки, те са превърнати в ярки висящи рафтове.

7. Конзолна маса

Тази конзола напълно отхвърля твърдението, че мебелите от палети са подходящи само за тавани и ще изглеждат добре във всяка модерна стая.

8. Преграда

Искате ли да зонирате пространството в стаята, без да харчите много пари за това? Решението е - направете го сами. За това е необходимо само да разглобите няколко дървени палета и да сглобите параван с необходимия размер от дъски.

9. Шкаф

Стилен и доста многофункционален шкаф от отворен тип, който може да конфигурирате според нуждите си.

10. Рафтове за обувки

Много тесни рафтове, изработени от дървени палети, нарязани на парчета - интересна идея за организиране на съхранение на обувки в коридора.

 

Идеи за обзавеждане с дървени палети в градинатаБюджетен вариант за мебелите на двора
Сподели: