Решения за умен и подреден дом

За всички, които си обещаха да имат по – организиран дом през тази годи...

5181

Празниците вече минаха и остана споменът от подаръци, празненства, веселие. Сега е време да помислим за подредбата и организацията на дома (едно от обещанията, които си дадохме). Ето защо ви предлагаме няколко хитри решения за това.

Закачайте

tesy.bg

Когато подът е чист и по него не се въргалят всякакви неща, стаята изглежда доста по – чиста. Закачайте всичко, което може – експерти съветват дори и нестандартни неща като завивки, спални чували или постелка за под. С повече артистичност ще имате и интересна декорация за стена.

Кажете „Да“ на рафтовете

Вече няма повод да се оплаквате от разхвърляни чекмеджета, ако имате големи голи стени. Подредете редици от рафтове по стените и организирайте там всичко - тенджери, тигани, кърпи и посуда.

Стена рафт

Модата на големите секции се завръща, но сега те идват с нов прочит. Открити рафтове от тавана до земята, семпла декорация и стилно излъчване.

Удвоете

Защо не удвоите дълбокото чекмедже като добавите допълнително малко, в което да държите дребни предмети.

Мобилни мебели

Нямате място в банята. Тогава защо не помислите за подвижна количка – рафт, на която да държите всички най-необходими неща. Семпло и хитро.

Вградени гардероби

Стени - вградени гардероби означават едно нещо - повече дрехи! Сега ще имате повече място за дрехите, а организацията е гарантирана.

Кутии за съхранение

Организирайте килера или шкафа с помощта на прозрачни кутии за съхранение. Така ще имате поглед върху всички продукти.

Рециклирайте

Старите касетки от вино не е нужно да изхвърляте. Превърнете ги в рафтове за баня за винтидж излъчване.

Организирайте стаята на децата

Сега е чудесно време, в което да преподредите стаята на децата. Помислете за допълнителни рафтове или шкафове за съхранение. 

Сподели: