Как да декорираме със стъклени рафтове

Мебели с приложение за всяка стая

926

Стъклените рафтове са част от всеки дом, но напоследък се завръщат особено силно в обзавеждането. Те присъстват в кухнята и в хола, в банята и дори в спалнята.

Те създават чувство за повече лекота и пространство в стаята.

tesy.bg

Стъклените рафтове са чудесна алтернатива на обикновените дървени вратички, като внасят много елегантност и ефирност. С тях кухнята ще изглежда модерна и изтънчена.

Ако решите да заложите на тях обаче, трябва да имате предвид, че това означава и организация, без бъркотия и хаос. Съдовете и продуктите трябва да са сложени в идеален ред. Ако все пак смятате, че това не е за вас и искате стъклени витрини, помислете за вариант с матирано стъкло.

Този тип шкафове са предпочитан избор и за банята. С тях малкото помещение ще изглежда по – широко и светло. Тук може да заложите на стъклени вратички или на стъклени открити рафтове.  

Стъклените рафтове са много подходящ избор и за хола. С тях може да покажете любимите сувенири и колекции по необичаен начин. Или да подредите зад матирано стъкло по- рядко  използвани стъклени чаши или порцеланов сервиз.

С такъв тип шкафове може да направите и разделител за стаята. Така ще зонирате пространството, но няма да спирате светлината.

Ако търсите идеи за стъклени рафтове в дома, вижте някои наши предложения. 

Сподели: