Идеи за тапети в коридора, които впечатляват

Модерен поглед към антрето

5487

Тапетите правят своето голямо завръщане, с толкова различен дизайн и цветове, изключително богат избор на текстури и модели. И след като е толкова популярен и отново предпочитан, той е подходящ за всяко едно помещение в дома – от кухнята, през банята, до коридора. Независимо дали търсите за смели и ярки цветове, стремите се към постигане на модерно излъчване или предпочитате ретро стила, тапетите са перфектния начин да добавите допълнително излъчване и особено очарование.

tesy.bg

Когато търсите тапети за коридора, съобразете се с големината му. Ако пространството е по – малко, бяло, кремаво или неутрални цветове са чудесен начин да го направите  по – светли и да изглежда по-голямо, докато по-тъмните нюанси ще го направят по-затворено.

Когато става въпрос за шарени тапети, тях също трябва да избирате внимателно. Големи шарки могат да обземат пространството и да загубите красотата на малкия коридор.

Ако разполагате с голям коридор, имате свободата да сложите и по – тъмни нюанси или по – големи флорални мотиви, например. Ако имате стълбище, бъдете внимателни като го включвате към общата декорация и дизайна на коридора.

Предлагаме ви няколко идеи за тапети в коридора. Вижте колко различен и интересен може да бъде той.

Коридор с тапети в ретро стил

За любителите на кучета

Поканете природата

Модерен шеврон

Със златни елементи

Карта на света

Комбинация на шарки

 

 

 

 

Сподели: