Хитри начини да създадете съвършеното антре

Комфорт от първата крачка

3569

Място за обувки? Или пространство за якета и шапки. Мрачно и тъмно. Пренебрегвано, скучно, досадно, разхвърляно….Забравете за тези определения за коридора. Време е да погледнете на тази входна зона в дома ви с нови очи и да се опитате да го превърнете в пълноценна част от дома.

Лично пространство

ikea.bg

 

Създайте за всеки член на семейството място, на което да държи вещите си. Това може да бъде кука или кошница за вещите, а защо не и шкафче. Така всеки ще има грижа за своето пространство и няма да създава бъркотия в целия коридор.

Място за дребните вещи

Тъй като това е първата точка на контакт с дома, отделете място – рафт или малко шкафче, където да държите ключове и поща. Не забравяйте кошница за чадъри, шалове и ръкавици, както и място за очилата и дребните вещи.

Малко място

Ако не се радвате на голям и широк коридор не се притеснявайте. Няколко куки и плаващ рафт, както и малка пейка с място за съхранение под нея са достатъчни, за да имате спретнат и подреден коридор.

Гардероб

Ако имате място, сложете гардероб в коридора. Там може да подредите много вещи и да съхранявате обемните връхни дрехи, които заемат място . 

Сподели: