9 идейни начина да организирате малкия коридор

Когато няма гардероб в коридора  

1532

Едно от най-ценните неща на коридора е гардероба. Там е мястото, където прибираме якетата или палтата, закачаме шаловете и шапките, подреждаме обувките. Ако входното място обаче е много малко и нямаме пространство за толкова голяма мебел, няма причина да се отчайвате. Защото с малко повече фантазия и креативност ще създадете място, на което да сложите всички тези неща и то така, че да антрето да не губи чара и привлекателността си.

Вижте няколко идеи, които ни дават от Apartment Therapy.

ikea.bg

 Монтирайте някои куки на вратата

Ако търсите лесен (и евтин) начин за съхранение на шапки и палта на гърба на входната врата, решението са обикновените куки. Ако не искате да пробивате вратата може да сложите самозалепващи се.

Сложете направи си сам закачалка

Ако имате талант може сами да направите закачалка. Като тази, направена от филц, която има дори малък органайзер за ежедневните вещи.

Закачалка от медна тръба

Вярвате или не, но само с въже, щипки и медна тръба може да създадете много интересен и креативен проект. Завържете тръба с въжета и закачете шапките с щипки.

Подвижен открит гардероб

Кой се нуждае от затворен и тежък гардероб, когато вместо това може да има лъскава и стилна закачалка за дрехи? Тя ще осигури достатъчно място за висящи дрехи, шапки, аксесоари, не заема място и се вписва чудесно във всеки интериор.

Корниз за пердета

Дори и корнизът намира своето място в коридора и се превръща в място за съхранение. Сложете кукички и закачете аксесоари или дрехи.

Пейка закачалка

Място на която да сложите дрехите, да подредите аксесоарите и да може да седнете, за да се приготвите. Решението е пейка – закачалка, подобно на тази.

Запълнете ъгъла с портманто

Ъгловото портманто не заема място, а осигурява достатъчно площ, за да закачите дрехите и подредите аксесоарите.

Направете палто от дървени закачалки

Никога не подценявайте силата на дървена закачалка, особено когато става въпрос за създаването на рафт за палтата. Закрепете за дървена дъска и фиксирайте разделена наполовина закачалка.

Сподели: