10 начина да създадете ваше кътче за релакс

Място, на което може да избягате от стреса на ежедневието

590

Къщите могат да бъдат съставени от стени, подове и врати, но домът е много повече от това. Той трябва да е място, където може да избягате от стреса на ежедневието, да се насладите на обкръжението си и напълно да се отпуснете.

Ето няколко начина, с които да превърнете дома си в светилище.

ikea.bg

Килим

 

Голите подови настилки създават чувство на студенина. Затова експертите съветват да помислите за килим или черга. Освен, че придава уют, тя ще добави цвят и топлина на помещението.

Меко одеяло

Небрежно заметнато на креслото или дивана, мекото одеяло е перфектното решение за хладните дни или нощи, а наред с това е и страхотна декорация към стаята.

Свещи

Нищо не създава толкова релаксираща атмосфера, както свещите. Изберете ароматни, за да създадете неповторима и приветлива обстановка.

Възглавници

Не говорим само за възглавници на дивана, но и такива на пейката или на столовете около масата за хранене. Освен, че ще ги направите по – удобни и комфортни, ще внесете и малко цвят в помещението.

Мека светлина

Също както боята, меката светлина има особено въздействие за атмосферата в стаята. Благодарение на силата й може да създадете по – романтична или задушевна обстановка, която приканва към почивка и релакс.

Изкуство за стена

Любима картина, семейни снимки, красив графика. Всяко нещо, което ви кара да се усмихнете е подходящо за стената в дома ви. Закачете сантиментални и стойностни за вас неща, аранжирайте според големината на стената и помещението.

Завеси

Закачете завеси, за да омекотите светлината. С тях ще добавите и уют и комфорт, ще придадете особена атмосфера на стаята. 

Сподели: