5 органайзера за коридора

Които са подходящи за всеки дом  

695

Пренебрегването на коридора е лесно, но не е добра идея. Разхвърляният вход и липсата на място за съхранение могат да окажат въздействие върху целия дом. Ето защо е добре да планирате антрето и да го превърнете в приветливо и практично място, където да държите всички необходими обувки, палта и аксесоари преди излизане, но и в което да е приятно и комфортно.

Може ли да има пейка в коридора? Разбира се, че може. Те са практични и правят пространството да изглежда уютно и привлекателно. Тези пейки са перфектни, за да седнете и да се обуете, но и предлагат място за съхранение отдолу като сложите кошници или кошове.

ikea.bg

За палтата и шапките решението са дървени закачалки. Може дори сами да направите такива от дървена дъска и стари закачалки за дрехи, срязани наполовина.

Ако не си падате по направи си сам проектите може да потърсите интересни модели в антикварните магазини или на някоя разпродажба.

Местата за съхранение в малкия коридор са основен проблем. Може да решите бюджетно проблема като заложите на дървени касетки, които да аранжирате подходящо. Ако сложите колелца лесно ще ги местите.

Ключовете са един от аксесоарите, които винаги изчезват точно в момент, в който ни трябват най- много. За да си спестите нерви и безкрайно търсене, сложете си органайзер или закачалка за ключове. Има много забавни модели, които ще се вместят във всеки стил и ще ви бъдат от полза.

Ако имате стар шкаф, не го изхвърляйте. Отделете един уикенд и го преобразувайте в стилно място за багаж за коридора. Добавете плетени кошници и аранжирайте с цвете или скулптура. Така ще пренесете част от стила в стаите още на входа на жилището ви.

В случай, че разполагате с повече място, помислете за велосипедите. Но за да си спестите място на пода, закачете ги! Ето пример за това, как този коридор се е превърнал в чудесно  място за съхранение на спортните принадлежности.

 

 

 

Сподели: