4 идеи за бар количката

Тя е нещо повече от място, на което да подредим любимите напитки  

424

Бар количките не да много популярни сред домакинства у нас, но са изключително удобна мебел, подходяща не само за големия, но и за малкия дом. На нея може да подредим напитки когато имаме гости или да сложим допълнителни чинии, да пренесем повече съдове или да я използваме като мини барче.

С това обаче предназначението на бар количката далеч не се изчерпва. Защото тя намира приложение в градината, домашния офис и дори банята.

ikea.bg

Вижте как с малко повече фантазия лесно ще намерите ново приложение на малката подвижна количка.

За малката градина

Използвате цялото налично пространство на балкона, включително стените, но все пак искате да добавите повече зеленина. Какво да направите? Използвайте бар количката, за да подредите на нея още саксии. Организирайте ги според вида и размера им, за да се възползвате максимално от капацитета на количката.

В спалнята или домашния офис

Искате да направите в спалнята място за още книги или списания. Тогава превърнете количката в подвижна мини библиотека, която лесно можете да преместите от една стая в друга. Като истинска библиотека дори можете да подредите книгите според жанра или автора.

Ако имате само малък домашен офис, можете да го поддържате чист, като прехвърлите някои от важните неща и папки в количката. Освежете като добавите ваза изкуствени цветя или декоративни фигури.

В банята

Нямате допълнителен шкаф или рафт за вашите тоалетни принадлежности и кърпи? Поставете количката на място, на което няма да се намокри и съберете на него дезодоранти, ароматизирани свещи или козметика.

В коридора

Дори и да нямате коридор у дома, лесно може да оформите своеобразно място, на което да подредите купичка за ключове, дребни монети и  аксесоари преди излизане от вкъщи, да сортирате пощата. Добавете свежи цветя за повече настроение. 

Сподели: