10 умопомрачаващи чекмеджета, от които всеки има нужда

Вашите гости ще бъдат изненадани как сте организирали дома си

6527

Чекмедже за храната на кучето

Решение, с което кучето ви няма да разхожда купичката си из цялата кухня. Просто поставете купите закрепени в най-долното чекмедже. И да се надяваме, че и разпиляната наоколо храна ще бъде по-малко. 

Охлаждащ шкаф за горещи уреди

Доста неприятно е да се изгорите на горещата маша докато се охлажда на плота. С този шкаф просто я прибирате да се охлади вътре. Особено подходящо за хора с малки деца.

Място за отпадъци

Особено подходящо предложение за всички, които имат малка кухня. Това чекмедже е гениално, за да събирате в него всички отпадъци докато режете.

Шкаф за масата за гладене

Приберете масата за гладене в чекмеджето. Така тя винаги ще бъде скрита от погледите, а ако трябва да я преместите в другата стая просто я извадете.

ikea.bg

Чекмедже за ножове

Tози шкаф е идеален за съхранение на острите ножове и ги пази далече от малките ръчички. Само се уверете, че чекмеджето е добре затворено.

Koшници за цялото пране

И вашето мокро помещение ли е винаги претрупани с дрехи? С тези хитри шкафове всяко нещо ще си има място, а в стаичката ще има ред.

Бонус помещение

Всяко ястие си иска сол, пипер и олио. Тогава защо не ги държите в подобен на този шкаф близо до котлона? Така и приготовлението ще бъде по-бързо.

Мечтата на пекаря

Ако и вие имате тонове тави и форми за сладки и кексчета, тогава това решение е за вас. Използвайте най-долната част на кухненските шкафове, за да съхранявате там всички тези принадлежности. А ако обещаете вкусна награда, семейството със сигурност ще се включи в осъществяването на проекта.

Разделете продуктите

Знаете ли, че лукът и картофите се развалят по-бързо ако се съхраняват заедно. Ето защо това чекмедже е идеалното решение да разделите продуктите в отделни кошници.

Една стъпка нагоре

Вместо нестабилното столче в банята, едно интересно решение за децата е това чекмедже, с което лесно ще достигат мивката.

Сподели: