10 скришни места за съхранение

Идеални за малкия дом  

2962

Ако живеете в малко жилище, идеите за места съхранение са винаги от полза. Всеки може да спести място, като сложи малки мебели или монтира рафтове, но дори и с обичайните трикове, то никога не стига.

Вместо да вакуумирате всички дрехи, да се опитвате да натъпчете всичко в килера или под леглото, защо не скриете бъркотията с някое от следващите предложения – от гардероб под леглото до почти невидими чекмеджета, тези идеи няма как да не ви харесат.

ikea.bg

Огледало, зад което се крие рафт за съхранение на бижута - така пестите място и всичките ви бижута ще бъдат чисти и подредени

Масичка с подвижен плот – тя е перфектна на държите в нея дистанционните или някоя книга, например

Рафт с перде – подредете обувките си на открит рафт и прикрийте с фино перде. Комбинирайте с цветовете в стаята за стилно излъчване

Стълби – ракли – знаете ли колко много потенциал се крие под стъпалата? Превърнете ги в място за обувки, играчки или по- рядко използвани вещи.

Повдигнато легло – да, но под него има…гардероб. Перфектно решение за много малка стая, в която всеки сантиметър е ценен.

Поставки за прибори - ако нямате място на плота, сложете издърпващо се чекмедже, в което да организирате приборите. Освен това така те ще бъдат винаги под ръка.

Рафт с чекмедже – това малко тайно чекмедже и идеалното прикритие за дребни вещи или ценности. Никой не би предположил че в рафта има такова скривалище.

Зад огледалото – инсталирайте шкаф за баня с огледална врата. Така ще имате място за оглеждане и за най-необходимите неща.

Тесен рафт – ако имате около 10-15 см, място до хладилника или печката, сложете изтеглящ се шкаф, на който може да подредите подправки или често използвани продукти при готвене.

Шкаф за телевизор - за малкия дом функционалното пространство за съхранение е задължително. Този развлекателен център е създаден, за да бъде всичко на мястото си - от любимите ви книги до скривалище за бонбони.

 

Сподели: