Вижте колко стилно е организиран този апартамент

Много стил и дизайн на малко квадратни метри  

1592

За едно жилище в града локацията е от значение. Понякога обаче центърът на града може да не е най-добрият вариант, но за сметка на това да имате прекрасна гледка. Точно както е в този малък апартамент. Той е 30 кв.м и е наистина забележителен.

Най-впечатляващото в него е огромната всекидневна зона, която включва кухня, трапезари яи хол.  Помещението има високи прозорци, които се отварят към балкона.

Диванът е с L образна форма и е разположен в един от ъглите на помещението, с лице към телевизора. Зад по – дългата секция има облегалка, изработени от дърво, която се удвоява като рафт. Този своеобразен разделите отделя зоната за отдих от останалата част на статята.  

Кухнеският остров е дълъг с вградени шкафове и удобни рафтове. Уредите са вградени в мебелите, които са специално проектирани за това жлище. Плотът е достатъчно голям, за да събере мивка, котлон и да се удоява и като място за приготвяне на храната или бар.

 Трапезарията е продължение на кухнята, частично заобиколена от прозорците.

Спалнята не е голяма, което придава по интимно и комфортно излъчване на помещението. Всичко тук е умело интегрирано и в абсолютен синхрон.

Вижте още от този забележителен апартамент:

 

Сподели: