Вижте колко функционален е този 53 кв.м апартамент

Направен за млада двойка и тяхната котка  

17620

Може ли да повярвате, че жилище от 53 кв.м може да се превърне във функционално и удобно място за млада двойка и тяхната котка. И освен това има място, за да посрещат приятели. Първоначално апартаментът е бил разделен от прекалено много стени, което го прави да изглежда по – малък и тъмен. Дизайнерите обаче успяват да преработят оформлението така, че не само да се усеща като по – голям, но и позволяват на светлината да преминава през помещението и да озарява интериора.

Премахвайки стените, архитектите увеличават визуално и физически стаята, като се възползват от стени, ъгли и налични стаи. Едната спалня е превърната в хол, който обаче може да функционира и като място за сън. На стената е поставен вграден шкаф, който прави място за телевизора, но и осигурява допълнителна площ за съхранение. Въпреки малката площ тук има диван и масичка.

Мястото под стълбите се използва като допълнително място за съхранение, а благодарение на високия таван над тях е оформено още едно помещение, което може да се използва в бъдеще като детска стая.

И ако не ви се вярва, ето и няколко снимки от преди промяната. 

Сподели: