Вижте дома на Даян Кийтън, който тя направи по свой проект

Кухнята е забележителна  

1863

През последните години обичаната от няколко поколения актриса Даян Кийтън има хоби, което не е твърде присъщо на холивудска звезда. Защото тя предпочита да ремонтира и трансформира стари къщи вместо да чете сценарии.

За читателите на Wine Spectator, Даян отваря вратите на своята великолепна къща в Лос Анджелис с площ от 750 квадратни метра, която тя реновира и проектира в продължение на три години и половина.

Само с един бърз поглед ни показва колко талантлива е Даян, когато става въпрос за дизайн. Резиденцията в рустик стил ярко демонстрира нейния стил и обединява тонове от любимите ни декоративни елементи. Вътре ще откриете тухли, мрежи, дървени греди, метални касетки и множество антики.

За да превърне "мечтания си дом" в реалност, Даян черпи вдъхновение от Pinterest по време на процеса на конструиране и проектиране, за да събере, организира и илюстрира идеите си.

Всъщност идеята да живее в тухлена къща живее в нея от  края на 70-те години, след успеха на Ани Хол. Тогава Кийтън живее в стара сграда в Ню Йорк, в типичния за 30 т егодини на 20 век стил. Това събужда и интереса й към архитектурата и започва да се заражда мечатата за къща в подобен стил.

Като любима своя стая тя посочва кухнята, която впечатлява с изключителен интериор и интересни дизайнерски решения.

Но снимките сами говорят. Вижте как изглежда домът на Даян Кийтън. Нейната къща – мечта. 

 

Снимки: Wine & Design

 

Сподели: