Какво се крие зад стените на дома на Шарън Стоун

Актрисата го притежава вече 25 години 

2074

Шарън Стоун зарадва феновете си като отвори вратите на красивото си имение в Бевърли Хилс, което тя притежава вече 25 години. Актрисата показа новоремонтираната си резиденция в интервю за Architectural Digest, като нарече целия процес на преустройство  на дома си "лудо пътешествие“.

"Тази къща има свой собствен глас, а след като започнахме да разбираме нейния език процесът на проектиране стана много по-лесен," казва актрисата. "Обновяването на дома е странно пътешествие. По пътя се случват неочаквани неща."

Въпреки трудностите, които те срещат в процеса на проектиране, крайният резултат е впечатляващ. Всекидневната на Шарън е пример за съвършенство с ярки бели стени и драматичен лилав таван, със златни акценти, които придават богат допир. Стаята е изпълнена с естествена светлина, благодарение на големите прозорци и вратите на вътрешния двор, със свежи цветя и окачени на стената произведения на изкуството, които добавят цвят.

Шарън обзавежда стаята с два черни дивани "Миноти", контрастираща бяла масичка за кафе и пухкав неутрален килим. От двете страни на откритата камина има два флорални дивана и голямо пиано.

Спалнята на Шарън е в монохромна цветова схема с розови и метални акценти. Звездата на дома си със синовете си Роан на 17-години, Лаярд на 12 и 11-годишния Куин.

Снимки: Architectural Digest

Сподели: