Високотехнологични бани, които ще ви зашеметят

От дигитален душ до кранове, които не се докосват, вижте последните постижени...

860

Всеки ден ставаме свидетели на нови открития във всяка една област на живота. Виртуалните очила и роботите започват да навлизат все по – осезаемо в ежедневието ни. Дизайнът и обзавеждането на дома също не изостават от тези тенденции и предлагат високотехнологични и ултрамодерни решения  - от плотове с тъчскрийн, през хладилник, който ни казва какво трябва да пазаруваме, до душ, който е базиран на личните ни предпочитания за температура и сила на водата.

От hgtv правят преглед на последните новости в дизайна на банята. Вижте как изглежда нейното бъдеще.

Дигитално спа изживяване

Дигиталните технологии създават персонализиран душ или вана на базата на предпочитанията на къпещия се за температура и сила вода. IoDIGITAL Vertical Spa ви облива с вода от всеки ъгъл и позволява лично изживяване. Той може да бъде програмиран от стената или чрез дистанционно управление.

Вана за хромотерапия

Хромотерапевтичните вани са интегрирани с цветни светлини, за да създадат терапевтичен опит. Специално приспособление ви позволява да се къпете в осем цвята, за преживяване, което е едновременно релаксиращо и ободряващо.

Телевизионен шкаф за лекарства

Тази серия шкафове се отличава с огледална врата с 8-инчов широкоекранен LCD телевизор, позволяващ на потребителите да гледат новини, спорт, време и други телевизионни програми, докато се приготвят сутрин. Електрическият рафт отвътре е свързан с MP3, така че може да слушате и музика по време на сутрешния си тоалет. Шкафът разполага и със станция за зареждане на самобръсначка, например.

Високотехнологична тоалетна

 

С цена от над 600 долара тази тоалетната чиния разполага с капак за автоматично отваряне и затваряне, дезодорираща система, отопляема седалка, биде с регулируем контрол на температурата и контрол на водното налягане. Дистанционното управление със сензорен екран позволява на потребителите да персонализират всяка опция според личните си предпочитания.

Дигитално биде

Това високотехнологично биде се предлага с дистанционно управление за управление, за да не се налага да го пипате. Две самоспиращи се дюзи от неръждаема стомана изпръскват нежни аерирани потоци вода, които могат да се регулират за температура, налягане и широчина на пръскането. Бидето също е оборудвано със сушилня за въздух и дезодорант.

Безконтактна мивка

Хибридната енергийна система за безконтактна мивка е първата в света, която е тествана за минимум 30 години. Новаторската технология на сензора на кранчето използва само малка част от мощността, която използват стандартните инфрачервени датчици.

Светещ душ

Душът Sparkle е с вградени 20 LED светлини, превръщайки душа в ослепителна фокусна точка.

 

Сподели: